Rally Organisatie

RALLY ORGANISATIE

Dutch Rally Events richt zich op het begeleiden en uitzetten van auto rallys en toerritten. Of het nu om klassieke, sport of electrische auto's gaat, wij zorgen ervoor dat uw deelnemers een geweldige rally ervaren.

rally events

UITZETTEN

U heeft een reden voor een feest of evenement. Misschien gaat u een echt rally event organiseren. De dag is gekozen en de prachtige locaties zijn geregeld.

Maar nu nog een professionele of ludieke invulling. Een leuk thema om...

HET SPEL

Het doel is eenvoudig. De deelnemers rijden de route precies zoals bedacht door de uitzetter. Hiervoor krijgen de deelnemers een vastgestelde tijd. Dat is organisatorisch wel zo praktisch.

De route kan op diverse manieren worden ...

HET TEAM

Sinds 1998 actief in de klassieke rallysport. Inmiddels hebben we ruime ervaring en strijden in de hoogste klasse om de bekers.

In 2003 begon Maarten met het uitzetten van rallies en ritten...

WIJ ORGANISEREN UW RALLY EVENEMENT

Tijdens de rally vormen de rijder en navigator een hecht team. Samen tegen de rest. Samen voor de winst.

Maar tijdens de rustpauzes en na de autorally heerst er een sterke saamhorigheid met de andere equipes. Een glorieus moment. "We hebben de goede route gereden en de finish gehaald!"

Dit is de tijd om de banden te versterken met uw relaties, collega’s, vrienden of familie.

VAN GROOT TOT KLEIN

Elk rally evenement is anders. En elk budget verschilt. Daar spelen wij op in. U maakt uw wensen kenbaar en wij kneden er een event om heen. Natuurlijk geven we u advies en laten u mogelijkheden zien.

Van autodealer dag met foodtruck tot personeelsfeest met 70 collega’s en een lunch tot een goede doelen tourrit met 150 equipes. Van verjaardagsfeest met 10 auto’s tot een relatie marketing event met 50 deelnemers en een galadiner in het buitenland? U zegt het maar en wij regelen het!

JA, LEUK!

Maar hoe nu verder? Aan de hand van uw wensen en budget bespreken we de mogelijkheden. Wilt u alles voor de invulling van het evenement van A tot Z uitbesteden? Of zijn er medewerkers en vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken.

Samen bekijken we wat de beste formule is om uw rallye tot een daverend succes te maken.

DISCLAMER

De opdrachtgever is en blijft altijd verantwoordelijk voor eventele aansprakelijkheden en benodigde vergunningen. Dutch Rally Events heeft een mooi voorbeeld van een vrijwaringsclausule (zie hier). Ook kan Dutch Rally Events ondersteuning bieden bij de aanvraag voor vergunningen.

INFORMATIE

Mail voor meer informatie en een offerte naar maarten@dutchrallyevents.nl

of bel +31(0)6 242 66 590
(Maarten van Lith).

Een classic rally evenement is ook uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, businessrallyevents, teambuilding, bedrijfsuitje, rallyevents, goede doelen of sponsorrally, autorally-events of club evenement.

DIT DOEN WE

• exclusief relatie evenement
• bedrijfsfeest of bedrijfsuitje
• business rally event
• bedrijfsevenement
• relatie evenement
• club evenement
• ondernemingsvereninging events
• verjaardagsfeest
• personeelsfeest
• charity event
• exclusiverally
• corporate event

Route uitzetten
Het spel
contact