DUTCH RALLY EVENTS

Route Uitzetters - Rally Organisatie - Auto Evenement

TOUR d'HuZes

TOUR d'HuZes

Rijd mee en steun Aple d'HuZes / KWF

Iedereen in Nederland kent iemand met kanker of heeft er zelf mee te maken (gehad). Sinds jaar en dag wordt er onderzoek gedaan om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Deze strijd kost heel veel geld, geld dat onder andere door stichtingen als Alpe d’Huzes wordt verzameld.

Om deze fundraising kracht bij te zetten, wordt er in juni 2019 -voorafgaand aan de Alpe d’HuZes- een auto toertocht voor klassieke auto's, bijzondere auto's en sportwagens georganiseerd. De TOUR d’HuZes.

En jij kan mee op reis voor dit goede doel!


Van 1 juni tot 6 juni 2019

Initiatiefnemers Arjan van der Meijden (vrijwilliger Alpe d’HuZes) en Dutch Rally Events hebben de handen daarvoor inéén geslagen en een puike toertocht, de auto TOUR d'HuZes van 4 volle dagen uitgezet naar het evenement Alpe d'HuZes & Alpe d'HuZus. De twee dagen daarna beleven we het grootse evenement en moedigen we de deelnemers aan.

De start is in Boxtel bij automuseum 'Classic Park’. Vanaf hier vertrekken de equipes naar Luxemburg. Na Luxemburg gaat de reis via de bossen, dalen en bergruggen van de Vogezen naar het zuiden. Dag vier begint al stevig wanneer we de oude Jura achter ons laten. Via een paar pittige bergwegen in de voorlopers van de Franse Alpen komen we aan in de omgeving van Grenoble. De vijfde dag wordt vanaf de voet van de Alpe d’Huez naar de top van deze legendarische berg gereden. De zesde dag moedigen we de fietsers en wandelaars aan die net als wij zich inspannen om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Deelname

De kosten van het meerijden met de TOUR d'HuZes zijn voor de deelnemende equipes. Het inschrijfgeld bedraagt €3650,- per equipe.

Hiervoor wordt een volledig verzorgde toerrit aangeboden exclusief alle vloeistoffen en lunches.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.


Mail ons

Sponsoring

De sponsoropbrengsten van de deelnemers komen via stichting Alpe d'HuZes geheel ten gunste van KWF.
Hierbij wordt gewerkt volgens de vernieuwde richtlijnen van de Alpe d'HuZes.
Het doel is dat alle equipes €2500,- doneren. Dit bedrag mogen ze laten sponsoren door bijvoorbeeld bedrijven, vrienden en familie.


INFORMATIE

Mail voor meer informatie naar info@tour-dhuzes.nl of kijk op www.tour-dhuzes.nl

of bel +31(0)6 242 66 590
(Maarten van Lith)


Volg de TOUR d'HuZes op facebook!

Schijf je hier in

Ga naar de website van de TOUR d'HuZes om je aan te melden voor dit event.